EFRI Tjedan karijera 2020

studeni, 2020.

02.11.2020.EFRI Tjedan karijera 2020

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, unatoč epidemiološkoj situaciji uzrokovanoj virusom COVID-19, treću godinu za redom organizira veliki Tjedan karijera.

Tako će se od 2. do 6. studenoga 2020. više od 40 predavača iz gospodarstva uključiti u aktivnosti ovogodišnjeg programa!

U cilju informiranja studenata o mogućnostima koje im se nude na tržištu rada, njihovog educiranja i razvoja profesionalnih vještina, profesori će na jedan dan ustupiti svoje mjesto direktorima banaka, menadžerima, marketinškim stručnjacima, poduzetnicima, računovođama i drugim uspješnim predavačima iz prakse, od kojih su mnogi alumniji EFRI-ja.

Neka od organizacija iz kojih dolaze predavači su: Kaltenberg Adria d.o.o., GPP Mikić d.o.o., JGL d.d., Logoteam d.o.o., A1 d.o.o., Europski revizorski sud, Europski parlament, Oxygen Tech d.o.o., 3. maj brodogradilište d.d. Rijeka, Obrtnička komora Primorsko-goranske Županije, AZVO i mnogi drugi.

Također, u sklopu popratnog programa, mogućnosti koje nude studentima kao i radionice za razvoj praktičnih vještina održat će predstavnici: HANFE, Loreal Adria d.o.o., Erste Bank d.d., Electus DGS d.o.o., IntegralEdu i Brandiera.

Još jedna posebnost ovogodišnjeg izdanja EFRI Tjedna karijera je i to što se cjelokupni događaj održava kao dio aktivnosti EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR” čiji je cilj doprinijeti povećanju zapošljivosti EFRI studenata. Projekt je sufinanciran iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.” o kojem možete više doznati OVDJE.

Cijeli program dostupan je OVDJE, a za sve dodatne informacije pratite naše web stranice i društvene mreže!

08:00h - 17:00h

Lokacije

Login required to see the information Login

X