Nastavak suradnje Ekonomskog fakulteta u Rijeci i Centra za vozila Hrvatske

srpanj, 2020.

09.7.2020.Nastavak suradnje Ekonomskog fakulteta u Rijeci i Centra za vozila Hrvatske

Nakon studijskog putovanja u Zagreb organiziranog od strane Alumni EFRI 23. siječnja 2020. u sklopu kojeg smo  posjetili Zavod za robotiku i automatizaciju pri Fakultetu za strojarstvo i brodogradnju te poduzeće Centar za vozila Hrvatske, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci nastavlja započetu suradnju s CVH po pitanju održavanja prakse za studente, stručnih predavanja i suradnje u znanstveno-istraživačkim projektima.

U četvrtak, 9. srpnja 2020. dekan Ekonomskog fakulteta u Rijeci, prof. dr. sc. Alen Host i predsjednik Alumni EFRI Slavko Linić ugostili su predstavnike Centra za vozila Hrvatske.

Centar za vozila Hrvatske efikasno je poduzeće koje prati posljednje tehnološke trendove u funkcioniranju stanica za tehnički pregled, ali i u cjelokupnoj auto industriji. Kao stručna organizacija fokusirani su na kreiranje konstantnih inovacija istodobno djelujući na društveno odgovoran način.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i CVH prepoznali su se kao partneri za dugoročnu suradnju koja se namjerava ostvariti znanstvenim doprinosom i akademskom potporom Fakulteta inovativnim tehnologijama i stručnim znanjima koja generira Centar za vozila Hrvatske.

Galeriju fotografija sa sastanka pogledajte ovdje.

00:00h

Lokacije

Login required to see the information Login

X