Radionica “Mogućnosti i prilike razvoja poslovanja uz ESI fondove”

rujan, 2021.

16.9.2021.Radionica "Mogućnosti i prilike razvoja poslovanja uz ESI fondove"

Sve zainteresirane alumnije pozivamo u četvrtak, 16. rujna s početkom u 14 sati, na radionicu pod nazivom “Mogućnosti i prilike razvoja poslovanja uz ESI fondove”. Radionica se održava u online obliku, putem Zoom aplikacije. Za radionicu se možete prijaviti OVDJE.

Bespovratna sredstva EU fondova jedan su od mehanizama koji poduzetnicima daju mogućnost financiranja njihovih poduhvata. Proces pripreme projekata za financiranje iz EU fondova uključuje i poznavanje pravila i procedura za uspješno zaokruživanje vlastitih ideja i pretvaranje istih u kvalitetne projekte spremne za pridobivanje bespovratnih sredstava. U sklopu informativne radionice biti će predstavljena bespovratna sredstva iz ESI fondova, sadržaj Natječaja (Poziva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava) te otvoreni i najavljeni EU natječaji.

Program:
1. Bespovratna sredstva iz ESI fondova
2. Europski strukturni investicijski fondovi (ESIF)
3. Natječaj (Poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava)
4. Otvoreni i najavljeni Pozivi/Programi
5. Rasprava i odgovori na pitanja sudionika

Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 1 sat i 30 minuta.

Prilike koje nude ESI fondovi, predstavit će bivša EFRI studentica Tina Đurišić, konzultantica u tvrtki Poslovni biro PBIRO d.o.o., Rijeka. Predavačica ima višegodišnje iskustvo u područjima poslovnog i investicijskog savjetovanja te je mentorica programa za pripremu projekata za financiranje iz EU fondova i programa za upravljanje projektima financiranim iz EU fondova.

14:00h

Lokacije

Login required to see the information Login

X