Predavanje: ‘Outsourcing poslova državne uprave – Centar za vozila Hrvatske’

studeni, 2019.

14.11.2019.Predavanje: ‘Outsourcing poslova državne uprave – Centar za vozila Hrvatske’

Predavanje pod nazivom ‘Outsourcing poslova državne uprave – Centar za vozila Hrvatske’ odviti će se na EFRI-ju 14.11.2019. u 14 sati, u aneksu Fakulteta.

Na predavanju će se moći dobiti odgovor na pitanje kako funkcionira poduzeće kojemu su outsource-ani poslovi državne uprave, a u skladu s tim su mu i uvjeti poslovanja vezani uz važeće zakone i propise. Prednosti i ograničenja takvog oblika poslovanja predstaviti će nam:

– dr. sc. Goran Pejić, dipl. ing., pomoćnik Uprave za tehničke poslove i
– Igor Bošković, dipl. iur., zamjenik rukovoditelja Odjela za opće, pravne i kadrovske poslove.

Centar za vozila Hrvatske (CVH) je jedno od prvih poduzeća na području Europe koje je obavljalo tehnički pregled. Glavna djelatnost CVH je registracija i obavljanje tehničkog pregleda vozila, kao i obavljanje svih povezanih poslova. U sklopu te djelatnosti CVH osigurava tehničku ispravnost vozila i usklađenost s važećim propisima, istovremeno prateći posljednje tehnološke trendove u funkcioniranju stanica za tehnički pregled.

Predavanje se odvija u sklopu Tjedna poduzetništva na EFRI- ju. Detaljan program Tjedna poduzetništva nalazi se ovdje, a dolazak na predavanje može se najaviti putem online obrasca dostupnog ovdje.

14:00h

X