Posjet Riječkoj razvojnoj agenciji Porin i obilazak Proizvodnog parka Torpedo

studeni, 2021.

12.11.2021.Posjet Riječkoj razvojnoj agenciji Porin i obilazak Proizvodnog parka Torpedo

Vrijeme: petak, 12. studenog s početkom u 15 sati

Mjesto: RRA Porin, Milutina Barača 62, 51000 Rijeka

U suradnji s Riječkom razvojnom agencijom Porin, ALUMNI EFRI je za svoju zajednicu organizirao posjet i obilazak RRA Porin i Proizvodnom parku Torpedu.

Riječka razvojna agencija Porin jedna je od najstarijih potpornih poduzetničkih institucija u Republici Hrvatskoj i djeluje od 1996. godine. Svoje poslove usmjerava na razvoj poduzetništva u Gradu Rijeci, Primorsko –goranskoj županiji i šire. Cjelokupne aktivnosti vezane su na razvoj malih i srednjih poduzeća i to putem poduzetničkih inkubatora za uslužne i proizvodne djelatnosti te pružanju usluga u edukacijama, izradi poslovnih planova i EU projekata, investicijskim studijama, savjetovanju i mentorstvu. Također, razne institucije ovdje mogu dobiti usluge izrade strateških dokumenata, raznih stručnih studija i sl. Osim navedenog, Riječka razvojna agencija Porin pruža i usluge napredne poduzetničke infrastrukture Proizvodnog parka Torpedo (na industrijskoj opremi za 3D skeniranje, 3D modeliranje, 3D printanje, te dr.) koju će sudionici kroz obilazak imati prilike vidjeti.

Agenda:

15.00: Riječka razvojna agencija Porin – 25 godina potpore poduzetnicima

15.25: Obilazak Proizvodnog parka Torpedo

Zbog epidemiološke situacije broj sudionika je ograničen te Vas molimo da svoje sudjelovanje prijavite OVDJE. Prijave se zaprimaju do popunjenja mjesta.

Za sve sudionike osiguran je parking. Prilikom dolaska na adresu otvorit će Vam se rampa te ćete moći ostaviti svoje automobile za na to predviđenom mjestu.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na alumni@efri.hr.

Veselimo se susretu!

15:00h

Lokacije

Login required to see the information Login

X