Posjet kompleksu Hilton Rijeka Costabella Beach Resort and Spa

ožujak, 2021.

24.3.2021.Posjet kompleksu Hilton Rijeka Costabella Beach Resort and Spa

Zbog velikog interesa koji je vladao prilikom posljednje organizacije posjeta riječkoj Costabelli odlučili smo ponovno organizirati susret i to u sklopu EFRI Networking Week – Connect&Act, a koji se održava od 22. do 26. ožujka 2021. Zadovoljstvo nam je pozvati alumnije, studente i zaposlenike Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci u srijedu, 24. ožujka 2021. godine s početkom u 16 i 30 sati, u posjet i obilazak novog turističkog kompleksa Hilton Rijeka Costabella Beach Resort and Spa.

Zainteresirani će imati priliku među prvima obići interijer i eksterijer kompleksa, koji je ujedno prvi resort hotel lanca Hilton u Hrvatskoj. Ovaj turistički kompleks nastao je kao rezultat jedne od najvećih čeških investicija u Hrvatskoj, a ovom prilikom saznat ćemo detaljnije o značaju ovog pothvata i brenda Hilton na prepoznatljivost i konkurentnost Kvarnera.

Posjet će se organizirati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka, a obzirom na situaciju broj posjetitelja je strogo ograničen. Prijave zaprimamo do utorka 23. ožujka 2021. ili do pounjena mjesta. Prijaviti se možete OVDJE.

Veselimo se susretu!

16:30h

Lokacije

Login required to see the information Login

X