Panel “ALUMNI EFRI International Careers”

ožujak, 2021.

24.3.2021.Panel "ALUMNI EFRI International Careers"

U sklopu ovogodišnjeg  EFRI Networking Week – Connect&Act, organiziramo panel raspravu pod nazivom “ALUMNI EFRI međunarodne karijere”, a koji će se održati 24. ožujka 2021. u 14 sati. S panelistima ćemo razgovarati o njihovom iskustvu studiranja na EFRI-ju, na smjeru International Business, o karijerama koje grade u inozemnom okruženju, izazovima s kojima se susreću  te o njihovim željama i planovima.

Svi zainteresirani panel raspravu mogu pratiti na EFRI FACEBOOK stranici ili putem Zoom platforme prijavom OVDJE.

Naši alumniji – panelisti su:

Dora Katana Martić – preddiplomski studij, smjera International Business na EFRI-ju završila je 2016. godine, nakon čega Master studij nastavlja na Copenhagen Business School gdje je i diplomirala 2018. godine. Karijeru trenutno gradi u Middle East Broadcasting Centru u Dubaiju, najvećoj medijskoj kući u regiji Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike.

Eni Deković – diplomski studij, smjera International Business na EFRI-ju završila je 2017. godine. Koordinira poslovne operacije u Dublinu, unutar tvrtke za ulaganje u nekretnine, razvoj i upravljanje – Hines Real Estate Limited.

Antonio Sterpin – preddiplomski studij, smjera International Business na EFRI-ju završio je 2017. godine, a Master studij 2020. na švedskom Lund Sveučilištu. Voditelj je poslovnog razvoja u Move Music Distribution (Frankfurt), u tvrtki koja osigurava tehnologije za digitalnu distribuciju glazbe.

Luis Emilio Pinedo Juric – diplomski studij, smjera International Business na FRI-ju završio je 2018. godine. Karijeru gradi u području menadžmenta rada i ekonomije u međunarodnoj tvrtki Workforce.com & Tanda.

Moderator panela je izv. prof. dr. sc. Igor Cvečić.

Panel će biti održan na engleskom jeziku.

Vidimo se online!

14:00h

Lokacije

Login required to see the information Login

X