Online predavanje “Korona kriza – prilika za renesansu vašeg posla?”

studeni, 2020.

17.11.2020.Online predavanje "Korona kriza - prilika za renesansu vašeg posla?"

Za sve vas koje je pojava korona virusa i neizvjesnog razdoblja potakla na razmišljanje o tome na koji način koristiti, i koje prednosti za vaše poduzeće ili organizaciju može pružiti digitalna komunikacija, marketing i brandiranje, u suradnji s našim alumnijima Stašom Brozinom i Tomislavom Pancirovom, pripremili smo online predavanje na temu „Korona kriza – prilika za renesansu vašeg posla?“, u utorak 17. studenog 2020. u 14 sati.

Cilj predavanja je približiti potencijale i motivirati sve one koji već koriste, kao i one koji razmatraju uvođenje digitalnih kanala i komunikacije u svrhu uspješnog prevladavanja izazovnog perioda u kojemu se svi nalazimo.

Predavači:
Tomislav Pancirov, digitalni nomad te konzultant za digitalne komunikacije i brending do sada je savjetovao brojna poduzeća i organizacije kako pristupiti zahtjevima modernog poslovanja. Također, svoje znanje dijeli predajući na Ekonomskom fakultetu u Rijeci u sklopu programa cjeloživotnog učenja.

Staša Brozina, vlasnica tvrtke A1 ALL NATURAL, idejni pokretač i vlasnica branda bez glutenskih proizvoda Bakin’Mix koji je osvojio prestižnu nagradu Red Dot Award u kategoriji „Communication Design“ otkriva čemu duguje svoj uspjeh.

Svoje sudjelovanje molimo prijavite OVDJE. Veselimo se susretu!

14:00h

Lokacije

Login required to see the information Login

X