Okrugli stol “Alumni EFRI karijere u politici”

veljača, 2021.

18.2.2021.Okrugli stol "Alumni EFRI karijere u politici"

Datum i vrijeme: četvrtak, 18. veljače 2021. s početkom u 14 sati

Mjesto: Zoom platforma i Facebook Live

Cilj ove konstruktivne rasprave je okupiti gradonačelnike i načelnike ALUMNI EFRI zajednice kako bi razgovarali o iskustvu studiranja na EFRI-ju, karijernom putu te njihovim postignućima, motivaciji i planovima. Raspravljat ćemo o učincima ulaska RH u EU na jedinice lokalne samouprave kao i o njihovom utjecaju na kvalitetu života u zajednicama.

Sudionici:

  • Bojan Simonič, načelnik Općine Lovran – Magistar ekonomije, smjer: Financije i bankartsvo, 2004.

U razdoblju od 2005. do 2017. godine bio je zaposlen u Ministarstvu financija od kuda prelazi na mjesto načelnika općine Lovran. Surađuje s EFRI-jem 2016. godine kao vanjski suradnik iz područja međunarodnog oporezivanja.

  • Mirela Ahmetović, načelnica Općine Omišalj – Poslijediplomski znanstveni studij, smjer: Menadžment, 2010.

Nakon stjecanja titule magistre ekonomskih znanosti, na EFRI-ju trenutno pohađa poslijediplomski doktorski studij. Prije političke karijere, radila je u banci, na fakultetu te u javnoj ustanovi za održivi razvoj otoka i u turističkoj zajednici.

  • Ana Kučić, gradonačelnica Grada Malog Lošinja – Magistra ekonomije, smjer Menadžment, 2008.

Radno iskustvo počela je stjecati od najranijih dana radom u obiteljskoj firmi, a paralelno s tim, tijekom godina, dodatno se stručno usavršavala pohađajući razne edukacije i seminare.

  • Sanja Udović, načelnica Općine Viškovo – Dodiplomski studij, smjer Međunarodna razmjena, 2000.

Od rođenja živi na području današnje Općine Viškovo. Nakon četverogodišnjeg iskustva u poduzetništvu intenzivno se uključuje u rad lokalne zajednice.

  • Željko Plavčić, načelnik Općine Žminj – Magistar ekonomije, smjer Menadžment, 2014.

Teoretsko i praktično znanje u menadžmentu i financijama stekao je na EFRI-ju. Tijekom studija bio je aktivan u studentskoj zajednici, a vezu sa svojim fakultetom njeguje i nakon diplome.

14:00h

Lokacije

Login required to see the information Login

X