Konferencija “Mogućnosti EU fondova za poduzetnike”

prosinac, 2020.

11.12.2020.Konferencija "Mogućnosti EU fondova za poduzetnike"

Pozivamo alumnije na konferenciju “Mogućnosti EU fondova za poduzetnike” koja će biti održana u petak, 11. prosinca 2020. godine, s početkom u 12:00 sati putem live prijenosa na Facebook stranici Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Cilj ove konferencije, u organizaciji HUP- Regionalnog ureda Rijeka,  je jačanje svjesnosti o mogućnostima koje se pružaju poduzetnicima kroz EU fondove, a fokus će biti i na uočavanju prepreka prilikom samog apliciranja.

Na konferenciji će naglasak biti stavljen na aktualne natječaje za poduzetnike i onome što donosi novo programsko razdoblje 2021. – 2027. godine. HAMAG BICRO će predstaviti mogućnosti kreditiranja koje pruža poduzetnicima, s naglaskom na buduće natječaje, odnosno kreditne linije. Nakon uvodnih prezentacija državne tajnice Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Spomenke Đurić, Maria Turalije iz HAMAG BICRO-a i Vedrana Kružića, ravnatelja Regionalne razvojne agencije PGŽ, pozvani su svi sudionici konferencije da u konstruktivnoj raspravi iznesu svoja iskustva i dojmove.

Više o samom programu konferencije pročitajte OVDJE.

Konferenciju možete pratiti na FACEBOOK stranici Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

12:00h

Lokacije

Login required to see the information Login

X